Obowiązek informacyjny

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Obowiązek Informacyjny

Przesyłając e-maila na adres mailowy Administratora wyrażasz zgodę na dołączenie Twojego adresu

poczty elektronicznej do listy kontaktów, której administratorem jest DABROWENT WENTYLACJA

KLIMATYZACJA MACIEJ DĄBROWSKI, Aleksandra Krzywca, 9, 85-862, Bydgoszcz, NIP

9670581021, (dalej jako Administrator).

Zawarte w treści korespondencji dane, w tym adres e-mail są przetwarzane przez Administratora

zgodnie z przepisami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27

kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i

w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”), w

następujących celach:

  • w celu komunikacji z Tobą, w szczególności obsługi zapytań ofertowych, rozpatrzenia reklamacji
  • dotyczących produktów lub usług Administratora, lub innych celach wynikających z treści Twojej
  • korespondencji, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
  • w celu zawarcia i realizacji ewentualnej umowy pomiędzy Tobą a Administratorem zgodnie z
  • 6 ust. 1 lit. b) RODO;
  • w celu realizacji obowiązków prawnych Administratora wobec Ciebie określonych w RODO, w
  • rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. c) RODO;
  • w celu realizacji działań marketingowych Administratora w ramach prawnie uzasadnionego
  • interesu Administratora w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także zgodnie z Twoimi
  • oświadczeniami woli dotyczącymi komunikacji marketingowej złożonymi wobec Administratora.
  • Zgody udzielone w zakresie komunikacji marketingowej (np. na przesyłanie informacji
  • handlowych drogą elektroniczną lub kontakt telefoniczny w celach marketingu bezpośredniego)
  • mogą być wycofane w dowolnym czasie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania,
  • którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

 

Osobie udostępniającej dane przysługuje prawo żądania od Administratora dostępu do danych, które jej dotyczą, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Udostępnione dane osobowe są lub mogą być przekazywane następującym kategoriom odbiorców:

  1. dostawcom usług reklamowych lub marketingowych,
  2. zewnętrznym firmom sprzedażowym,

Administrator przechowuje dane osobowe przez taki okres, jaki jest konieczny do osiągnięcia

określonych celów, tj.:

przez okres prowadzenia działalności gospodarczej przez Administratora.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów związanych z przetwarzaniem danych osobowych

należy kontaktować się z Administratorem pod następującym adresem:

Aleksandra Krzywca 9, 85-862 Bydgoszcz, biuro@dabrowent.pl.

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.